Καλωσήρθατε στον Επίσημο Ιστοτόπο του Δήμου Σάμου!

Visit
European version 

 

Ο Δήμος Σάμου, σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αρχική
Μητρώο οχημάτων Δήμου Σάμου Εκτύπωση E-mail
09.09.13

Σκοπός της νέας βάσης δεδομένων από τη Διεύθυνση Κρατικών Αυτοκινήτων και Επικοινωνιών, είναι η δημιουργία ενός πληρέστερου Μητρώου Κρατικών Αυτοκινήτων (ΜΚΑ), το οποίο θα είναι δυνατό να παρέχει στοιχεία για όλους τους φορείς του δημοσίου και όχι μόνο για τις κεντρικές υπηρεσίες.

Για την εκπόνηση του Μητρώου Κρατικών Αυτοκινήτων θα πρέπει να καταγραφούν:

Όλα τα οχήματα που ανήκουν στην κυριότητα της κάθε υπηρεσίας εξαιρουμένων:

·         των μηχανημάτων έργου

·         των επιβατικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για τις επιχειρησιακές μόνο ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος και της ΕΥΠ.

Ταυτόχρονα, κατά τη διαδικασία καταγραφής των οχημάτων, θα πρέπει να επισημανθούν όλα τα επιβατικά οχήματα άνω των 1400 cc, με διάκριση μεταξύ εκείνων που θα πρέπει να αποσυρθούν και εκείνων που, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τη γνώμη της οικείας υπηρεσίας, πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να εξαιρεθούν από την απόσυρση.

 

Ειδικότερα, παρακαλούνται οι  Υπηρεσίες να διαβιβάσουν στους φορείς εποπτείας τους, τους Πίνακες που περιλαμβάνονται στο συνημμένο αρχείο EXCEL και να μεριμνήσουν για την ορθή συμπλήρωσή τους και την αποστολή τους.

Μητρώο οχημάτων Δήμου Σάμου.xls Μητρώο οχημάτων Δήμου Σάμου.xls (135.50 KB) 

Απόσυρση και Μητρώο Κρατικών Αυτοκινήτων(ΑΔΑ:ΒΛ4ΜΧ-ΘΜΙ).pdf Απόσυρση και Μητρώο Κρατικών Αυτοκινήτων(ΑΔΑ:ΒΛ4ΜΧ-ΘΜΙ).pdf (313.74 KB) 

 

Τελευταία ανανέωση ( 09.09.13 )