Καλωσήρθατε στον Επίσημο Ιστοτόπο του Δήμου Σάμου!

Visit
European version 

 

Ο Δήμος Σάμου, σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αρχική
Ένταξη της πράξης με τίτλο «Κατασκευή Μουσείου Ναυτικών- Ναυπηγικών Τεχνών Αιγαίου στη Σάμο» προϋπολογισμού 8.008.180,00€.
20.03.12

Στα πλαίσια σχετικής πρόσκλησης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητα και Ναυτιλίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα, εκ μέρους του Δήμου Σάμου υποβλήθηκε τεκμηριωμένη πρόταση, και εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Μουσείου Ναυτικών- Ναυπηγικών Τεχνών Αιγαίου στη Σάμο»  με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης  8.008.180,00€.

Η συγκεκριμένη πρόταση που συντάχθηκε και υποβλήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Σάμου, αξιολογήθηκε θετικά προς ένταξη και έχει σαν στόχο τη  δημιουργία ενός τεχνικού θεματικού Μουσείου που  θα κατασκευαστεί στο Ηραίο της Σάμου. Το κτιριακό σύμπλεγμα του μουσείου αποτελείται από: υπόγειο χώρο συνολικού εμβαδού 798,08 τ.μ, τον ισόγειο χώρο συνολικού εμβαδού 740,74 τ.μ (είσοδος, εκθεσιακοί χώροι, αίθουσα εκδηλώσεων και περιοδικών εκθέσεων, διοίκηση, εργαστήριο συντήρησης εκθεμάτων και μουσειακών τεχνικών εφαρμογών), τον χώρο ορόφου συνολικού εμβαδού 608,51 τ.μ. (εκθεσιακοί χώροι, χώρος ερευνητικών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βιβλιοθήκη, χώρος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αναψυκτήριο). Επίσης προβλέπεται η ύπαρξη υπαίθριου χώρου έκθεσης συνολικού εμβαδού 1099,40τ.μ. ο οποίος θα διαμορφωθεί για να φιλοξενεί τα σκάφη του μουσείου και οργανωμένος για να μπορεί να παρέχει την υποδομή ενός παραδοσιακού ναυπηγείου.

 
Ένταξη της πράξης με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Σάμου» προϋπολογισμού 50.000,00€
20.03.12

Στα πλαίσια σχετικής πρόσκλησης της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» εκ μέρους του Δήμου Σάμου υποβλήθηκε τεκμηριωμένη πρόταση, και εντάχθηκε η πράξη με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Σάμου» με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης  50.000,00€.
Η συγκεκριμένη πρόταση συντάχθηκε και υποβλήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Σάμου και προβλέπει την υποστήριξη του Δήμου σε έργα που υλοποιούνται.

 
Συνάντηση του Δημάρχου Σάμου με την Κοινωνία Ενεργών Πολιτών
20.03.12

Την Δευτέρα 19/03/2012 ο δήμαρχος Σάμου κ. Στυλιανός Δ. Θάνος συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Ενεργών πολιτών Σάμου. Υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για την έως τώρα πορεία της Ανακύκλωσης στο νησί μας και για τα επόμενα βήματα που προγραμματίζονται να γίνουν. Επίσης έγινε ενημέρωση από πλευράς δήμου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν υποβληθεί προς ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και αφορούν το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Σάμου κ. Ε. Καρλοβασίτης ο κ. Ι. Τζανενάς , εκ μέρους του ΦΟΔΣΑ Αν. Σάμου, ο Διευθυντής Τ.Υ του Δήμου κ. Ιωάννης Συρίγος και ο ειδικός συνεργάτης κ. Α. Σκάλκος.

 
Διερεύνηση δυνατοτήτων αναβάθμισης του Αρχαίου Θεάτρου Πυθαγορείου
20.03.12

Την Δευτέρα 19/03/2012 ο δήμαρχος Σάμου κ. Στυλιανός Δ. Θάνος συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Σάμου κα. Μαρία Βιγλάκη, στα γραφεία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο Πυθαγόρειο της Σάμου, με σκοπό την διερεύνηση δυνατοτήτων αναβάθμισης του Αρχαίου Θεάτρου Πυθαγορείου. Παρούσα στη συνάντηση ήταν η κα. Α. Καζάκου εκ μέρους του Αυτοτελούς Γραφείου Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου Σάμου.

 
Ανακοίνωση Πρόσληψης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κoινωφελούς Χαρακτήρα,στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»
07.03.12

Κατεβάσετε την ανακοίνωση πρόσληψης, την αίτηση υποψηφίου και τις οδηγίες συμπλήρωσης:

AΑνακοίνωση Πρόσληψης.doc Aνακοίνωση Πρόσληψης.doc (1.19 MB)
Αίτηση Υποψηφίου Οφελουμένου.doc Αίτηση Υποψηφίου Οφελουμένου.doc (1.05 MB)
Οδηγίες Συμπλήρωσης.doc Οδηγίες Συμπλήρωσης.doc (1014.50 KB)

 
Περισσότερα...
<< Αρχική 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 151 - 175 από 328