Καλωσήρθατε στον Επίσημο Ιστοτόπο του Δήμου Σάμου!

Visit
European version 

 

Ο Δήμος Σάμου, σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αρχική
17η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου
31.10.11

17η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου 17η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου (52.00 KB)

 
Έγκριση κατ'εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Σάμου από εθελοντές ιδιώτες για τις ανάγκες πυρόσβεσης
06.10.11

Έγκριση κατεξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Σάμου από εθελοντές ιδιώτες για τις ανάγκες πυρόσβεσης Έγκριση κατ'εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Σάμου από εθελοντές ιδιώτες για τις ανάγκες πυρόσβεσης (1.65 MB)

 
16η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου
03.10.11

16η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου 16η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου (77.00 KB)

 
15η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου
23.09.11

15η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου 15η πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου (85.00 KB)

 
Δελτίο Τύπου: Τοποθέτηση σταθμού καταγραφής επιπέδων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε 24ωρη βάση στην Πόλη της Σάμου
22.09.11

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σάμου ευαισθητοποιημένος σε θέματα Δημόσιας Υγείας προχώρησε στην τοποθέτηση σταθμού καταγραφής επιπέδων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε 24ωρη βάση στην Πόλη της Σάμου.
Το Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου Σάμου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημάτων Υπολογιστών & Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέσω του προγράμματος pedion24 μετά και από επιτόπια έρευνα για την εύρεση του κατάλληλου χώρου προχώρησαν στην εγκατάσταση του σταθμού καταγραφής στο κτίριο του Γηροκομείου Σάμου. Να σημειωθεί ότι οι περιοχές στις οποίες εγκαθίστανται σταθμοί μέτρησης επιλέγονται με βάση πολλαπλά κριτήρια, τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι η υψηλή πληθυσμιακή συγκέντρωση και η παρουσία ευαίσθητων χώρων, όπως παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, γηροκομεία κλπ.
Το πρόγραμμα pedion24, που αναπτύχθηκε από το Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Συστημάτων Υπολογιστών & Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχει σκοπό τη συνεχή καταγραφή των επιπέδων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι σταθμοί του pedion24 καταγράφουν σε 24ωρη βάση το συνολικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που προκαλείται από διάφορες πηγές, όπως η ραδιοφωνία, η τηλεόραση και η κινητή τηλεφωνία. Έτσι δίνεται στο κοινό η δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα και αξιόπιστα για τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας οποιαδήποτε στιγμή. Τα στοιχεία είναι άμεσα διαθέσιμα και αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να αναζητήσει στοιχεία από το παρελθόν, οποιαδήποτε στιγμή.
Η ιστοσελίδα που δημοσιεύονται τα δεδομένα των μετρήσεων είναι η: http://www.pedion24.gr, ενώ τα δεδομένα του συγκεκριμένου Σταθμού μέτρησης βρίσκονται στον σύνδεσμο: http://pedion24.aegean.gr/samos/vathi/vathi.php

Εκ του Δήμου Σάμου

 
Περισσότερα...
<< Αρχική 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 176 - 200 από 328